Новости

Social Day 2024

Уште еден #УЛТРА успешен Social Day во нашата компанија во соработка со младинската организација Младите Можат. Младите средношколци од САБА – Приватно средно училиште се

Повеќе »

ПРОГРАМЕР (DELPHI/SQL)

Во потрага сме по нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Бараме талентиран ПРОГРАМЕР (DELPHI/SQL) со страст за создавање исклучителни кориснички

Повеќе »

Front End Developer

Бараме нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Бараме талентиран Front End Developer со страст за создавање исклучителни кориснички искуства. Како

Повеќе »

Системски Инженер/ System Engineer!

Бараме нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Прати ни го твоето CV на konkurs@ultra.com.mk или аплицирај преку нашата веб страна

Повеќе »

LAMP Administrator (Linux мрежен експерт )

Го засилуваме нашиот УЛТРА тим! Отворена е нова позиција за LAMP Administrator (Linux мрежен експерт ). Бараме нови искусни, мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации

Повеќе »

Учество на Social Day!

Social Day е настан организиран од младинската организација Младите Можат со цел да се вклучат младите и да се запознаат преку еднодневна пракса за работните

Повеќе »
Skip to content