Кариера

Отворени позиции

Системски Инженер/ System Engineer!

Бараме нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Прати ни го твоето CV на konkurs@ultra.com.mk или аплицирај преку нашата веб страна

Повеќе »

LAMP Administrator (Linux мрежен експерт )

Го засилуваме нашиот УЛТРА тим! Отворена е нова позиција за LAMP Administrator (Linux мрежен експерт ). Бараме нови искусни, мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации

Повеќе »

Аплицирај

Заинтересирани за работа во Ултра? Испрати ни CV!

    Skip to content