Front End Developer

Бараме нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување!

Бараме талентиран Front End Developer со страст за создавање исклучителни кориснички искуства. Како клучен член на нашиот тим за развој, ќе бидете одговорни за градење и одржување на иновативни веб-апликации користејќи React и Angular.

Одговорности:

 • Соработка со дизајнери, менаџери на производи и девелопери за да ги преведете барањата на корисниците во функционален код.
 • Развивање и имплементирање на UI/UX дизајни за лесно корисничко искуство.
 • Пишување на чист, ефикасен и скалабилен код користејќи React и Angular.
 • Оптимизирање на апликациите за максимална брзина и перформанси.
 • Отстранување и дебагирање на сложени проблеми за да се обезбеди непречена функционалност.
 • Постојано подобрување на вештините и знаењата и следење на најновите индустриски трендови и технологии.

Основни технички вештини:

 • 2 години професионално искуство како Front End Developer.
 • Силно владеење  на React и Angular.
 • Солидно разбирање на HTML5, CSS3 и JavaScript.
 • Способност за соработка во тимска средина.
 • Внимание на деталите и посветеност на испорака на висококвалитетна работа.
 • Одлични вештини за решавање проблеми и комуникација.

Дополнителни технички вештини кои ќе се сметаат за предност:

 • Познавање на респонзивни и мобилни-прво дизајн концепти.
 • Запознавање со алатките за градење Webpack, Gulp).
 • Разбирање на стандардите за веб пристапност.

Што ви нудиме ние?

 • Приватно здравствено осигурување
 • Можности за професионален развој и доквалификација
 • Работа во динамична и флексибилна работна средина

За да аплицирате, испратете ја вашата биографија на konkurs@ultra.com.mk . Како наслов на пораката Ве молиме внесете Front End Developer и вашето име.

Ултра при вработување не прави никаква дискриминација врз основа на пол, род, сексуална ориентација, етничка и национална припадност, возраст и други основи.

Ви благодариме на интересот за да се придружите на нашиот тим. Со нетрпение очекуваме да ја разгледаме вашата апликација!

Skip to content