Учество на првиот регионален младински саем за вработување!

  • Home
  • Учество на првиот регионален младински саем за вработување!

Учество на првиот регионален младински саем за вработување!

март 10, 2022 unet Comments Off

Саемот беше организиран од страна на Националниот Младински Совет! Ги претставивме услугите на нашата компанија и можностите за кариерно напредување на младите и се запознавме со дел од нив! Одличен настан за регрутирање и соработка со млади професионалци!

Skip to content