LAMP Administrator (Linux мрежен експерт )

 • Home
 • LAMP Administrator (Linux мрежен експерт )

LAMP Administrator (Linux мрежен експерт )

март 23, 2022 unet Comments Off

Го засилуваме нашиот УЛТРА тим!

Отворена е нова позиција за LAMP Administrator (Linux мрежен експерт ). Бараме нови искусни, мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Прати ни го твоето CV на konkurs@ultra.com.mk и стани дел од нашиот тим!

Кандидатот треба да ги задоволува следните критериуми:

 • Знаења од Linux оперативни системи од разни дистроа
 • Знаења од мрежа, TCP/IP stack, рутирање, сигурност
 • Работно искуство на слични работни позиции

Како предност ќе се смета:

 • Завршено високо бразование на соодветен факултет
 • Дипломи за посетувани обуки и усвоени знаења од познати производители како RedHat, SUSE, Oracle, Cisco, IBM и други.
 • Знаења од Apache, TomCat, Glassfish, PHP
 • Знаења од MySQL, администрација и конфигурација
 • Препорака од претходниот работодавач
 • Сите други уверенија, дипломи и документи кои сведочат за квалитетот на кандидатот.
Skip to content