јуни 9, 2024 Comments Off

Уште еден #УЛТРА успешен Social Day во нашата компанија во соработка со младинската организација Младите Можат. Младите средношколци од САБА - Приватно средно училиште се запознаа со нашата корпоративна култура, бизнис средината и

април 5, 2024 Comments Off

Започни ја твојата кариера во Ултра - пионерската ИТ компанија во МК и стани нашиот нов Јуниор Системски Инженер/Junior System Engineer! Прати ни го твоето CV на konkurs@ultra.com.mk и приклучи се на нашиот

февруари 16, 2024 Comments Off

Признанието го добивме како награда за успешно воведени и иплементирани родово еднакви мерки во рамки на проектот за воведување на флексибилни на организација на работата и усогласување на работниот и семејниот живот поддржан

февруари 6, 2024 Comments Off

Во потрага сме по нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Бараме талентиран ПРОГРАМЕР (DELPHI/SQL) со страст за создавање исклучителни кориснички искуства. Клучни технички вештини и одговорности: ·       Познавање

мај 12, 2023 Comments Off

Македонската ИКТ компанија Ултра ДОО во соработка со шпанската ИКТ компанија Lleida.net организираа настан на 11.05.2023 (четврток) насловен „Автоматизација на препорачани дигитални комуникации“. На настанот беше презентирано решението на Lleida.net кое обезбедува препорачана

февруари 7, 2023 Comments Off

Бараме нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Прати ни го твоето CV на konkurs@ultra.com.mk или аплицирај преку нашата веб страна и стани дел од нашиот #Ултра тим! Основни

март 23, 2022 Comments Off

Го засилуваме нашиот УЛТРА тим! Отворена е нова позиција за LAMP Administrator (Linux мрежен експерт ). Бараме нови искусни, мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Прати ни го твоето CV

март 10, 2022 Comments Off

Саемот беше организиран од страна на Националниот Младински Совет! Ги претставивме услугите на нашата компанија и можностите за кариерно напредување на младите и се запознавме со дел од нив! Одличен настан за регрутирање

ноември 11, 2021 Comments Off

Social Day е настан организиран од младинската организација Младите Можат со цел да се вклучат младите и да се запознаат преку еднодневна пракса за работните обврски во една компанија. Младите кои ја посетија

Skip to content