мај 12, 2023 Comments Off

Македонската ИКТ компанија Ултра ДОО во соработка со шпанската ИКТ компанија Lleida.net организираа настан на 11.05.2023 (четврток) насловен „Автоматизација на препорачани дигитални комуникации“. На настанот беше презентирано решението на Lleida.net кое обезбедува препорачана

Skip to content