април 5, 2024 Comments Off

Започни ја твојата кариера во Ултра - пионерската ИТ компанија во МК и стани нашиот нов Јуниор Системски Инженер/Junior System Engineer! Прати ни го твоето CV на konkurs@ultra.com.mk и приклучи се на нашиот

февруари 6, 2024 Comments Off

Во потрага сме по нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Бараме талентиран ПРОГРАМЕР (DELPHI/SQL) со страст за создавање исклучителни кориснички искуства. Клучни технички вештини и одговорности: ·       Познавање

август 29, 2023 Comments Off

Бараме нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Бараме талентиран Front End Developer со страст за создавање исклучителни кориснички искуства. Како клучен член на нашиот тим за развој, ќе

февруари 7, 2023 Comments Off

Бараме нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Прати ни го твоето CV на konkurs@ultra.com.mk или аплицирај преку нашата веб страна и стани дел од нашиот #Ултра тим! Основни

март 23, 2022 Comments Off

Го засилуваме нашиот УЛТРА тим! Отворена е нова позиција за LAMP Administrator (Linux мрежен експерт ). Бараме нови искусни, мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Прати ни го твоето CV

Skip to content