април 5, 2024 Comments Off

Започни ја твојата кариера во Ултра - пионерската ИТ компанија во МК и стани нашиот нов Јуниор Системски Инженер/Junior System Engineer! Прати ни го твоето CV на konkurs@ultra.com.mk и приклучи се на нашиот

Skip to content