февруари 6, 2024 Comments Off

Во потрага сме по нови мотивирани и динамични колеги кои имаат желба за иновации и континуирано надоградување! Бараме талентиран ПРОГРАМЕР (DELPHI/SQL) со страст за создавање исклучителни кориснички искуства. Клучни технички вештини и одговорности: ·       Познавање

Skip to content